engl zaszloro zaszlohu zaszlocivek logo web

Projektazonosító: MHP-RO-1-2016/1-000019

 

Az Amőba Alapítvány immár 20 éve áll a közösség szolgálatában, 20 éve annak, hogy elindította első programjait, és azóta folyamatosan bővíti kínálatát és igazodik a felmerülő igényekhez. Ennek következtében évente nagyon sok ember látogatja a központot gyerekektől felnőttekig, mely a termek és  eszközök elhasználtságán, kopásában is megmutatkozik. A BGA támogatásának köszönhetően sok év után először sikerült nagyobb felújítási munkálatokat végezni, kezdve a kerítéstől a termeken át egészen a mosdók felújításásig.

 

Mivel nyáron kevesebb kurzus zajlik az oktatási központban, mint az év más időszakában, a munkálatok elvégzésre a nyári periódus volt a legalkalmasabb a kedvező időjárás és az okatatási szünet végett. Nyár elején, a kerítés felújításával kezdtünk, majd kintről befele haladva következett az iroda és az oktatási termek felújítása. Ősszel már felújított, frissen meszelt és felszerelt termek várták a régi és új hallgatókat. A fürdőszoba felújítás az őszi periódusban zajlott.

 

Összességében, az őszi tanfolyamkezdésre sikerült egy tiszta, kellemes és korszerű környezetet biztosítani a dolgozók, valamint a programjainkon résztvevőknek.

 

Támogató: Bethlen Gábor Alap Zrt.

BGA logo

Oktatási programok

Oktatási programok

Tehetséggondozás

Tehetséggondozás

Ifjúsági programok

Ifjúsági programok

Adományozzon!

Adományozzon!

© Amőba Alapítvány
RO – 520014,  Sepsiszentgyörgy
Templom utca 1/A
Tel/Fax: +40-267-351 959

Webdesign: Digital Studio