engl zaszloro zaszlohu zaszlocivek logo web

Az Oktatásért Közalapítvány támogatásával az Amõba pedagógusképzés sorozatot tervez legkevesebb 15-ös létszámú csoportok számára, de nem több, mint 150 pedagógus részére összesen, különbözõ helyszínen történõ bonyolítással.

 

Amoba Alapitvany Norveg projekt 5A Norvég Civil Támogatási Alap, első felhívását a Kétoldalú Kapcsolatok Alapra  tették közzé, melynek konkrét célja a Romániában illetve a donor országokban (Norvégia, Izlan, Liechtenstein) müködő szervezetek közti fokozott együttműködés, a kölcsönös megismerés és megértés, tevékenységek megosztása. A Kétoldalú Kapcsolatok Alap fő célja a romániai non-profit szervezetek támogatása fenntartható partnerségek kialakításában és pályázatok elkészítésében a Civil Támogatási Alap keretében.

 

Projektazonosító: MKO-KP-1-2016/1-000171

 

A Bethlen Gábor Alap Zrt. támogatásának köszönhetően, a projekt keretén belül megvalósult egy két hónapos idegennyelvi képzés vendéglátóipari személyzet számára Háromszéken, Kovászna megyében. A célcsoportot olyan személyek alkották, akik a jövőben a vendéglátóiparban kívánnak elhelyezkedni, vagy már ezen a területen tevékenykednek.

 

A projekt célja a nemzeti turizmus fejlesztése a Bálványos-Ojtoz történelmi régióban, max. 25 szakképzetlen vendéglátóipari alkalmazott és munkanélküli személy képzése által pincér-szakács szakmában.
Az elméleti oktatás Sepsiszentgyörgyön valósul meg, a gyakorlatra Ojtoz- és Bálványos-i vendéglátói egységekben kerül sor.

 

Projektazonosító: MKO-KP-1-2014/1-000164

 

A Bethlen Gábor Alap Zrt. támogatásának köszönhetően sikerrel valósult egy ács-asztalos képzés Háromszéken, Kovászna megyében, mely egy hiánypótlásra kívánt segítséget nyújtani, hiszen az ács-asztalos képesítésű szakember nagyon keresett a régióban, de a szakiskolai osztályok bezárása nem biztosította az utánpótlást az utóbbi években.

 

Hargita és Kovászna megyékben

Tartalmi beszámoló

Projektazonosító: RO 127161-019

 

Hátrányos helyzetű (roma) munkavállalók, tanulók problémáinak kezelése a szak/felnőttképzésben (GRU-11-P-LP-213-CV-HU)

 

Elkészült  a  projekt  célját  képező  módszertani  ajánlás,  amely  a hátrányos   helyzetű   (roma)   munkavállalók,   tanulók  problémáinak kezelésére kíván konkrét segítséget biztosítani a szak/felnőttképzésben.

 

Oktatási programok

Oktatási programok

Tehetséggondozás

Tehetséggondozás

Ifjúsági programok

Ifjúsági programok

Adományozzon!

Adományozzon!

© Amőba Alapítvány
RO – 520014,  Sepsiszentgyörgy
Templom utca 1/A
Tel/Fax: +40-267-351 959

Webdesign: Digital Studio