engl zaszloro zaszlohu zaszlocivek logo web

Projektazonosító: MKO-KP-1-2019/1-000608

A projekt keretében megvalósult egy nyelvi-informatikai képzés textilipari alkalmazottak számára. Összesen 21 személy vett részt az egyenként négyhónapos tanfolyamon a sepsiszentgyörgyi Leineweber valamint a kézdivásárhelyi New Fashion és Zarah Moden készruhagyáraktól, középvezetői beosztásban lévők, akiknek szükségük volt a nyelvi és számítástechnikai kompetenciák fejlesztésére, hogy munkájukat hatékonyabbá tudták tenni ezáltal. A programba beválogatás a szeméyzeti osztályvezetők által javasolt névsor alapján történt.

A képzést mindenki sikerrel elvégezte, 9-en szereztek diplomát angol nyelv és kommunikációból, valamint 12-en számítógépkezelésből, kommunikáció és táblázatkezelés témakörben A résztvevők elégedettek voltak a képzésekkel és utólagos visszajelzések alapján érezhetően javult a kommunikáció a külföldi partnerekkel, és a nyilvántartási - valamint statisztikai adatok kezelésében hasznosítják a tanultakat.

Az Amőba alapítvány több tucat képzést bonyolított le már a Bethen Gábor alap támogatásával, célirányosan, jól meghatározott célcsoporttal. Ezeknek a támogatásoknak köszönhetően valósulhattak meg szakmai képzések faipari és építőipari területen, fejlesztő képzések pedagógusoknak, pályázati menedzsment képzések civil szervezeteknek és közalkalmazottaknak, nemzetközi kompetencia vizsgák és érettségire felkészítők diákoknak, vállalkozói képzések orvosi kabinetek számára, egységes rendszerben zajló felnőttképzési programok a Kárpát-medencében. A képzettek száma meghaladja a tízezret az elmúlt huszonöt év alatt, és ebben a BGA támogatásoknak nagyon nagy hányaduk van.

Támogató: Bethlen Gábor Alap Zrt.

megvalosult a magyar kormany tamogatasaval bga alap

Oktatási programok

Oktatási programok

Tehetséggondozás

Tehetséggondozás

Ifjúsági programok

Ifjúsági programok

Adományozzon!

Adományozzon!

© Amőba Alapítvány
RO – 520014,  Sepsiszentgyörgy
Templom utca 1/A
Tel/Fax: +40-267-351 959

Webdesign: Digital Studio