engl zaszloro zaszlohu zaszlocivek logo web


Warning: getimagesize(/home4/r49218amob/public_html/images/Logok/BGA-kormany-tamogatas.png): failed to open stream: No such file or directory in /home4/r49218amob/public_html/plugins/content/social2s/social2s.php on line 1663

Projektazonosító: MHP-RO-1-2017/1-000020

A támogatásnak köszönhetően sikerült külsőleg felújítani az Amőba Alapítvány tulajdonában lévő ingatlant Sepsiszentgyörgyön, ahol immár 14 éve zajlanak az alapítványi programok. 2016-ban ugyancsak a Bethlen Gábor Alap Zrt. támogatásával megtörtént az épület belső felújítása, az oktatótermek és az adminisztratív feladatokat ellátó iroda kimeszelése és a mosdók korszerűsítése. Az idei pályázat költségvetésébe az épület külső felújításának munkálatai fértek bele, azaz vakolás és festés, amely 14 évnyi használat után már nagyon szükségszerű volt.

A munkálatokra 2017. november folyamán került sor, ekkorra tudták a kivitelezők beütemezni a munkát. Nagy szerencsénkre az időjárás kitartott, még a hidegek beállta előtt befejeződött a felújítás.

Mostanra az épület belülről és kivülről is megújult, amely nem csak az itt dolgozókat és itt tanuló hallgatókat örvendezteti meg, de a járókelőket is gyönyörködteti az ízlésesen és újonnan felújított épület a Csíki utca és a Templom utca sarkán. Táblát helyeztünk el az épületen, megjelölve a Bethlen Gábor Zrt.-t, mint támogatót.

 

Támogató: Bethlen Gábor Alap Zrt.

BGA kormany tamogatas

 

 

 

0
0
0
s2smodern

Oktatási programok

Oktatási programok

Tehetséggondozás

Tehetséggondozás

Ifjúsági programok

Ifjúsági programok

Adományozzon!

Adományozzon!

© Amőba Alapítvány
RO – 520014,  Sepsiszentgyörgy
Templom utca 1/A
Tel/Fax: +40-267-351 959

Webdesign: Digital Studio