engl zaszloro zaszlohu zaszlocivek logo web

Oktatási programok

Projektazonosító: MHP-RO-1-2018/1-000023

A támogatásnak köszönhetően 2018-ban folytattuk az alapítvány területét körbezáró kerítés felújítását, melynek egy részét a két évvel ezelőtti támogatásból sikerült részben felújítani. Erre a munkálatra a tavaszi és nyár eleji periódusban került sor, amikor erre legalkalmasabb volt az időjárás.

A továbbiakban néhány belső munkálat következett. Az oktatótermekben a központ megnyitása óta használt asztalok felújítására került sor. Azért volt fontos ezeket felújítani, mivel masszív és minőségi asztalokról van szó, kár is lenne kicserélni őket, mivel látszólag még nagyon sok évig tudják szolgálni a hallgatókat, de a 16 év használat során eléggé kopottá, viharverté váltak az asztallapok. Ezek a munkálatok a nyár végén, szeptemberben zajlottak, így sikerült újjá varázsolni a termeket az őszi kurzuskezdésekre.

Szükséges volt még a megvilágítást és a nap elleni sötétítést is megoldani, mert ez mindig is gondot okozott a tetőtéri termekben. Kerültek plussz lámpatestek a plafonra, így az esti órákban sokkal jobb a megvilágítás, az ablakra ragsztott fóliák és sötétítők a délután betűző nap ellen védik a butorzatot.

A számítógépterembe sikerült beszerezni egy okostáblát, teljes felszereléssel, mely sokkal modernebbé és a mai igényeket kielégítővé teszi az oktatást.

Támogató: Bethlen Gábor Alap Zrt.

BGA kormany tamogatas

Projektazonosító: MHP-RO-1-2017/1-000020

A támogatásnak köszönhetően sikerült külsőleg felújítani az Amőba Alapítvány tulajdonában lévő ingatlant Sepsiszentgyörgyön, ahol immár 14 éve zajlanak az alapítványi programok. 2016-ban ugyancsak a Bethlen Gábor Alap Zrt. támogatásával megtörtént az épület belső felújítása, az oktatótermek és az adminisztratív feladatokat ellátó iroda kimeszelése és a mosdók korszerűsítése. Az idei pályázat költségvetésébe az épület külső felújításának munkálatai fértek bele, azaz vakolás és festés, amely 14 évnyi használat után már nagyon szükségszerű volt.

A munkálatokra 2017. november folyamán került sor, ekkorra tudták a kivitelezők beütemezni a munkát. Nagy szerencsénkre az időjárás kitartott, még a hidegek beállta előtt befejeződött a felújítás.

Mostanra az épület belülről és kivülről is megújult, amely nem csak az itt dolgozókat és itt tanuló hallgatókat örvendezteti meg, de a járókelőket is gyönyörködteti az ízlésesen és újonnan felújított épület a Csíki utca és a Templom utca sarkán. Táblát helyeztünk el az épületen, megjelölve a Bethlen Gábor Zrt.-t, mint támogatót.

 

Támogató: Bethlen Gábor Alap Zrt.

BGA kormany tamogatas

 

 

 

Oktatási programok

Oktatási programok

Tehetséggondozás

Tehetséggondozás

Ifjúsági programok

Ifjúsági programok

Adományozzon!

Adományozzon!

© Amőba Alapítvány
RO – 520014,  Sepsiszentgyörgy
Templom utca 1/A
Tel/Fax: +40-267-351 959

Webdesign: Digital Studio