engl zaszloro zaszlohu zaszlocivek logo web

Oktatási programok

Projektazonosító: MHP-RO-1-2018/1-000023

A támogatásnak köszönhetően 2018-ban folytattuk az alapítvány korszerüsítését. Korábbi évi támogatásoknak köszönhetően sikerült felújítani részben a kerítést, az épület külső falait, idén pedig belső felújításokat végeztünk asztalok, ajtók terén, valamint a tetőszerkezet fa-anyagának felújítását.

Nyár eleji periódusban a fa-anyagok felújítására került sor, amikor arra megfelelő volt az időjárás, hiszen ez egy kinti megközelítést is kívánt a tetőszerkezett alatti részen a falak mentén. Ugyancsak ekkor került sor az ajtók cseréjére is.

Az oktatótermekben a központ megnyitása óta használt asztalok felújításárais sor került. Azért volt fontos ezeket felújítani, mivel masszív és minőségi asztalokról van szó, kár is lenne kicserélni őket, mivel látszólag még nagyon sok évig tudják szolgálni a hallgatókat, de a 16 év használat során eléggé kopottá, viharverté váltak, ezért muszáj volt felújíttatni őket. Ezek a munkálatok a nyár végén, szeptemberben zajlottak, így sikerült újjá varázsolni az őszi kurzuskezdésekre. Szükséges volt még a megvilágítást és a nap elleni sötétítést is megoldani, mert ez mindig is gondot okozott a tetőtéri termekben. Kerültek plussz lámpatestek a plafonra, így az esti órákban sokkal jobb a megvilágítás, az ablakra ragsztott fóliák és sötétítők a délután betűző nap ellen védik az új butorzatot.

A számítógépterembe sikerült beszerezni egy okostáblát, teljes felszereléssel, mely sokkal modernebbé és a mai igényeket kielégítővé teszi az oktatást.

Támogató: Bethlen Gábor Alap Zrt.

BGA kormany tamogatas

Projektazonosító: MHP-RO-1-2017/1-000020

A támogatásnak köszönhetően sikerült külsőleg felújítani az Amőba Alapítvány tulajdonában lévő ingatlant Sepsiszentgyörgyön, ahol immár 14 éve zajlanak az alapítványi programok. 2016-ban ugyancsak a Bethlen Gábor Alap Zrt. támogatásával megtörtént az épület belső felújítása, az oktatótermek és az adminisztratív feladatokat ellátó iroda kimeszelése és a mosdók korszerűsítése. Az idei pályázat költségvetésébe az épület külső felújításának munkálatai fértek bele, azaz vakolás és festés, amely 14 évnyi használat után már nagyon szükségszerű volt.

A munkálatokra 2017. november folyamán került sor, ekkorra tudták a kivitelezők beütemezni a munkát. Nagy szerencsénkre az időjárás kitartott, még a hidegek beállta előtt befejeződött a felújítás.

Mostanra az épület belülről és kivülről is megújult, amely nem csak az itt dolgozókat és itt tanuló hallgatókat örvendezteti meg, de a járókelőket is gyönyörködteti az ízlésesen és újonnan felújított épület a Csíki utca és a Templom utca sarkán. Táblát helyeztünk el az épületen, megjelölve a Bethlen Gábor Zrt.-t, mint támogatót.

 

Támogató: Bethlen Gábor Alap Zrt.

BGA kormany tamogatas

 

 

 

Oktatási programok

Oktatási programok

Tehetséggondozás

Tehetséggondozás

Ifjúsági programok

Ifjúsági programok

Adományozzon!

Adományozzon!

© Amőba Alapítvány
RO – 520014,  Sepsiszentgyörgy
Templom utca 1/A
Tel/Fax: +40-267-351 959

Webdesign: Digital Studio